Ændringer i infoMAX

Information til alle vore kunder, leverandører, samarbejdspartnere. Som de fleste sikkert ved, så er jeg blevet ramt af Parkinsons sygdom, hvilket gør mig uarbejdsdygtig en stor del  af dagen. Jeg har derfor besluttet mig til at sælge en stor del af mine anparter til Mikal Kolstad, som nu vil eje hoveddelen af anparterne.

Jeg vil fortsat være i firmaet, blot på væsentligt nedsat tid. Så I er altid velkomne til at ringe på 3145 0811 eller sende en mail på ebh@infomax.dk

Jeg vil fremover overvejende varetage debitor- og kreditorstyring

Eskild Bang Hansen

Produkter

Kontakt os

 • Eskild Bang Hansen
  Tlf. 3145 0811

 • Mikal Mong Kolstad
  Tlf. 4014 4129

 • Michael Wandall Ohlsen
  Tlf. 4030 7022

Erfaringer med FotoWare

 • Vi har stor glæde af FotoWare og samarbejdet med infoMAX.
  - Per Frost, it-chef
 • Vi sparer megen tid med i FotoWare.
  - Jaume Ferrer, CEO