Referencer

Offentlige & Kultur

infoMAX har hjulpet flere virksomheder, kommuner og boligadministratorer med at få styr på deres digitale filer. Læs herunder Naturstyrelsens udtalelse om FotoWare via infoMAX. 

"Hos naturstyrelsen har infoMAX implementeret en spændende løsning. I kombination med ViArchives video plugin til FotoWare har vi sammen skabt et søgbart arkiv, hvor naturstyrelsen har alle video filer vedrørende deres undersøgelse om ålegræs i danske farvande."

Miljøministeriet, naturstyrelsen

Publishers & Grafiske

infoMAX har hjulpet flere folkeblade, aviser og grafiske bureauer med at holde styr på alle deres filer og billeder. Læs herunder udtalelsen fra Mediehuset Herning Folkebladet

"Her har vi sammen med kunden opsat et workflow, hvor et stort antal fotografer og reportere kan fotografere med deres Samsung telefoner og med enkel-opload gøre billederne tilgængelige for hele virksomheden."

Mediehuset Herning Folkeblad

Hvordan bruges DAM i et team?

Med FotoWare mediearkiv får I et system til håndtering, strukturering, redigering, deling og arkivering af mediefiler

Corporate & Retail

infoMAX har hjulpet flere virksomheder indenfor corporate og retail, hvor COWI har haft stor fornøjelse af at anvende FotoWeb i deres store bibliotek med filer. 

"Hos COWI bruger de MS Word rigtig intensivt. Sammen har vi lavet forskellige skabeloner, hvilket letter det daglige arbejde enormt. Endvidere udnytter COWI linket mellem FotoWeb og Word. Således at man kan søge efter billeder uden at forlade Word. Og man kan placere det valgte billede i en prædefineret skabelon!"

COWI

Non-Profit

Flere non-profil virksomheder har også haft stor glæde af FotoWare og infoMAX's ekspertise på området. 

"Hos Danmission har de et offentlig FotoWeb DAM system, som tilgås via deres hjemmeside. Her kan alle udefrakommende - medlemmer, samarbejdspartnere og presse søge efter billeder og bruge dem til f.eks. en indsamling, i kirkebladet, et foredrag eller andet. Danmission bruger også FotoWare API til at levere billeder til den internationale missionsdatabase (IMPA)."

Danmission

Produkter

Kontakt os

 • Mikal Kolstad
  Salg, Marketing, Økonomi og support
  Tlf. 4014 4129

 • Michael Wandall Ohlsen
  Support og integration
  Tlf. 4030 7022

Erfaringer med FotoWare

 • Vi har stor glæde af FotoWare og samarbejdet med infoMAX.
  - Per Frost, it-chef
 • Vi sparer megen tid med i FotoWare.
  - Jaume Ferrer, CEO